Truckstop

vrachtwagenchauffeurs zijn wij al bekend. Voor de klanten van Shell Rilland hebben wij een ruim, met camera bewaakt, parkeerterrein en worden gezien als een fijn terrein om te overnachten. Daarnaast beschikt ons tankstation over een douche. Wanneer het weer het maar enigszins toelaat kan je heerlijk je maaltijd uit moeders keuken buiten nuttigen op ons terras.

Hollandse pot

Een gezonde Hollandse pot, dat is waar chauffeurs het meest naar snakken als ze een week onderweg zijn. Goed avond eten voor een normale prijs waarbij je ook nog even rustig kunt zitten met een krantje of een babbel kunt houden met een collega, wat bij veel tankstations onderweg niet mogelijk is. Wij bieden iedere avond 2 betaalbare avondmaaltijden aan. Wat je kunt verwachten uit moeders keuken is vooral de gezonde Hollandse pot. In de wintermaanden kan het variëren van lekkere schotels, stamppotten, halve haantjes, tot nasi of bami. In de zomer worden de stamppotten vervangen door heerlijke pasta’s of salades.

  • Ruime parkeerplaats
  • Camara bewaking parkeerplaats
  • Douche en toilet
  • Warme maaltijden

Lees op https://www.truckfly.com/nl/truck-stop-chauffeurcafes-parkeerplaatsen-tankstations/34900/shell-rilland/ wat chauffeurs over ons tankstation schrijven.

Satellic

On Board Unit voor België

Sinds 1 april 2016 voert België een kilometerheffing in voor vrachtwagens boven 3,5 ton. Tol wordt automatisch berekend op basis van een On Board Unit (OBU) die zich in elke vrachtwagen moet bevinden sinds 1 april, op alle Belgische wegen.

Satellic, de uitbater van het systeem, verdeelt sinds 1 oktober 2015 OBU’s online via satellic.be alsook via Service Punten die in Nederland alsook in de andere Belgische buurlanden en België zelf te vinden zijn. Een van deze Service Punten kunt u vinden bij Shell Afslag Rilland.

Lees meer

Eurovignetten

Eurovignetten zijn bij ons verkrijgbaar.

De boeking wordt direct, elektronisch vastgelegd in de database en het is niet nodig in het motorrijtuig papieren bewijsstukken te hebben. Het eurovignet is een certificaat dat verplicht is in Nederland, Luxemburg, Denemarken en Zweden voor vrachtwagens met een gewicht van 12.000 kilogram of meer die gebruikmaken van autosnelwegen. Met dit certificaat kan worden aangetoond dat er een speciale belasting (in Nederland is dat de belasting zware motorrijtuigen, BZM) betaald is.

EuroShellCard

Voor zakelijke klanten hebben wij óók De “Euro Shell Card”. Eén tankpas en één partner voor alle mobiliteitsoplossingen. Met meer dan 580 Shell stations in Nederland en 8.800 Shell stations in Europa heeft u altijd toegang tot kwaliteitsbrandstoffen, eten, drinken en voorzieningen voor uw chauffeurs. Bestemd voor zowel grote als kleine wagenparken. Geschikt voor zowel lokaal, regionaal als internationaal vervoer. Met de EuroShellCard wordt niet alleen het afrekenen goed geregeld. Met de EuroShellCard wordt vooral de administratie sterk vereenvoudigd. U kunt er desgewenst overal in Europa mee betalen en u ontvangt elk kwartaal een keurig rekeningoverzicht. U kunt kiezen voor een lokale, een nationale of een internationale dekking.

Lees meer
Truckstop