Over Shell Afslag Rilland

Sinds 1995 staat ons team bij Shell Afslag Rilland voor u klaar! Naast het tanken van diverse brandstoffen kunt u ook bij ons terecht voor een prachtig schone auto of bus in onze moderne wasstraat.

Daarnaast kunt u ook dagelijks, van s’morgens vroeg  tot ‘s avonds, bij ons terecht voor een lekkere verse kop koffie, ambachtelijke soepen, overheerlijke uitsmijters of verrukkelijke maaltijden uit moeders keuken. Bij mooi weer kunt u dit alles nuttigen op ons terras.

In 2017 zijn wij verkozen tot beste shell van Nederland.

Streekproducten

Op ons tankstation zijn diverse streekproducten uit Rilland en omgeving te verkrijgen. In ons koolzaad wat duurzaam gecertificeerd wordt staan volop bijenkasten waardoor er een betere bestuiving is. Deze bijen produceren volop honing, deze “Rillandse Honing” verkopen wij in de shop van ons tankstation.

Naast de koolzaadhoning zijn er op ons tankstation ook aardappelen van eigen teelt verkrijgbaar, in het seizoen (najaar) hebben we walnoten het jaar rond heerlijke appels en peren uit de Rillandse polders dagelijks geleverd door “De Drie Haasjes V.O.F.” uit Rilland. In de zomer hebben we klein- en zacht fruit van de familie Goud uit Waarde. Ook hebben we een heel jaar door verse fruitsappen van deze bedrijven.

Lees meer

Duurzaam Ondernemen

Bij Shell Afslag Rilland zijn we continue bezig met innoveren en duurzaam ondernemen. Zo zijn wij bijvoorbeeld Nederlands eerste leverancier van gecertificeerde grondstof voor voor vloeibare biomassa.

Ook in ons brandstoffen aanbod gaan wij een stapje verder dan de concurrentie. Zo is naast het gebruikelijk aanbod van brandstoffen bij ons ook GTL Fuel en AdBlue beschikbaar.

Shell GTL Fuel is een innovatie brandstof die schoner verbrandt en minder lokale uitstoot en minder zichtbare zwarte rook produceert. AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te behandelen en ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de emissienorm.

Ook zijn wij partner in het project Zero Emission Zeeland Transport wat wordt uitgevoerd door Impuls Zeeland. Een project wat invulling geeft aan de ambities uit het Klimaatakkoord om de CO2 uitstoot tegen 2030 fors te reduceren. Zie www.zero-emissiezeeland.nl

Nieuwsartikelen

Persbericht NEN
Persbericht Dekra
Shell Venster
NTA8080 Persbericht Grondmij
Rotterdam Climite Initiative
Statement of Intent

Wat klanten over ons schrijven

 • Super chauffeurs cafetje je bent er een gast en betaalbaar, sanitair is in orde 👍👍👍

  Goofy
 • Prima locatie om te staan. Cafetaria met vriendelijk personeel en lekkere uitsmijters, hamburgers, soep en broodjes. Sanitair goed en schoon. Supermarkt en kroeg op loopafstand...!! 👍👍👍

  Bram
 • Zeer goede plek om te parkeren/overnachte leuke bediening en goede maaltijden voor redelijke prijs.

  Edwin
 • Goed eten voor weinig geld! Heerlijk rustig overnachten en vriendelijke bediening.

  Mark
Lees meer
Over Ons