Streekproducten

Rillandse Koolzaadhoning

Naast ons tankstation groeide ons ppp (people planet profit) NTA8080 duurzaam gercertificeerd koolzaad. Met 25 bijenkasten in het veld, voor een goede bestuiving en volop honingproductie. Deze “Rillandse Koolzaadhoning” verkopen we in ons tankstation.

Aardappelen

Aardappelen van eigen teelt. Op ons tankstation verkopen wij challenger aardappelen, uitstekende aardappelen om zelf  frieten te maken, maar ook een hele fijne vastkokende aardappel lekker met jus groente en vlee !!

Verkrijgbaar in 10 kilo zakken.

Vers Fruit

Appels, peren, pruimen en fruitsappen worden dagelijks aangevuld door onze vaste leverancier de drie haasjes in Rilland. Veel klanten rijden speciaal een rondje voor een heerlijke perensap en zak appels. In de zomer hebben we klein fruit en zacht fruit van Zeeuws Goud uit Waarde.

Walnoten

Walnoten zitten boordevol vitamines, mineralen en gezonde vetten. Alleen verkrijgbaar in onze shell winkel in het najaar rond de maanden oktober en november.

Honing

Met 25 bijenkasten in het veld, voor een goede bestuiving en volop honingproductie. Deze “Rillandse Koolzaadhoning” verkopen we in ons tankstation.

Streekproducten