Tanken

Bij ons Tankstation kunt u 24 uur per dag, 7 dagen van de week, 365 dagen per jaar tanken. Buiten openingstijden van de winkel en lunchroom kan dat via het betaalautomaat. Bij iedere tankbeurt, wanneer dan ook, spaart u ook nog eens gratis Airmiles!

Bij ons Shell-station in Rilland kan je kiezen uit verschillende soorten brandstof. In ons aanbod maken we onderscheid tussen benzine, diesel en alternatieve brandstoffen.

Lees meer

Sparen bij Shell Rilland informeer aan de balie naar de spaarmogelijkheden. Naast de hoge korting spaart u Airmiles bij ons voor mooie cadeaus of voor een gratis wasbeurt in onze washal.

Lees meer

Een lokale tankpas is een speciale tankpas voor ondernemers alleen te gebruiken bij Shell Afslag Rilland. Voor meer informatie en/of interesse kunt u het formulier op de website invullen.

Lees meer

Heb je een Air Miles kaart? Laat die zien aan onze medewerkers aan de kassa. Air Miles sparen kan overal en altijd. Als je avondeten in huis haalt, een jas koopt of je tank volgooit.

lees meer

Staatsbosbeheer en Shell bundelen hun krachten voor gezondere bossen in Nederland. Samen planten Shell en Staatsbosbeheer in 12 jaar tijd 5 miljoen bomen.

Lees meer

Zakelijk rijden of een eigen wagenpark? Vraag dan de EuroShellCard aan. Bestemd voor zowel grote als kleine wagenparken. Geschikt voor regionaal tot internationaal vervoer.

Lees meer

Shell Afslag Rilland staat sinds 1995 voor u klaar!

Ons team staat altijd met een glimlach voor u klaar bij Shell Afslag Rilland! U vindt ons aan de A58, afrit 31. Bereikbaar langs beide zijden.

Naast het tanken van diverse brandstoffen, waaronder de nieuwe GTL-diesel kunt u ook bij ons terecht voor een prachtig schone auto of bus in onze moderne wasstraat.

Daarnaast kunt u ook dagelijks, van ‘s ochtends tot ‘s avonds, bij ons terecht voor een verse kop koffie, een kom lekkere soep of een heerlijke uitsmijter!

Lees meer over ons

Fullservice Tankstation

Naast tanken kunt u ook bij ons terecht voor het laten wassen van uw bus of auto of voor een hapje in onze lunch- en dinerroom.

Wasprogramma's Lunch/Diner Menukaart
Tanken