Brandstoffen & Adblue

Op ons tankstation leveren we naast de gangbare brandstoffen zoals Euro 95, Diesel en LPG ook de prestatiebrandstoffen V-Power benzine en V-Power diesel. Óók leveren wij als enige tankstation in Zeeland en West Brabant GTL direct aan de pomp, dit is een schonere dieselbrandstof met minder roet, fijnstof en stikstof uitstoot dus minder emissie. Daarnaast hebben wij een speciale Ad Blue unit voor trucks en personenauto’s beschikbaar.

Shell FuelSave Diesel

Shell FuelSave Diesel is verrijkt met Shell DYNAFLEX-technologie en is ontwikkeld voor een hogere efficiëntie van de motor. De reinigende toevoegingen dragen bij aan het schoonhouden van de motor en een lager brandstofverbruik.

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel laat uw motor weer tot 100% presteren door onze unieke Shell DYNAFLEX-technologie. Shell V-Power brandstoffen zijn uitgebreid getest en hebben bewezen onze beste motorprestaties te leveren, zowel in het laboratorium als op de weg. Ook heeft het reinigende werkingen op de motor.

Shell GTL Fuel

GTL Fuel van Shell is een dieselbrandstof welke gemaakt is vanuit aardgas (gas-to-liquid). GTL is een brandstof die direct in iedere motor toe te passen is zonder enige motoraanpassing. GTL Fuel maakt direct uw motor schoner en zorgt voor een lagere uitstoot van stikstof, fijnstof en roet.

Lees meer

Shell V-Power Benzine

De actief reinigende toevoegingen in V-Power kunnen de vorming van vuil op de kleppen en bestaande vuilafzettingen tot 80% verwijderen en dus een betere verbranding. Bovendien bevat VPower minder biocomponenten waardoor óók de oudere auto’s van vóór 2000 zonder problemen deze brandstof kunnen tanken.

Shell FuelSave Euro 95

Shell FuelSave Euro 95 is ontwikkeld voor een hogere efficiëntie van de motor. Doordat de brandstof is verrijkt met DYNAFLEX-technologie wordt wrijving verminderd op plaatsen waar motorolie minder makkelijk bijkomt. Dit zorgt dat energieverlies in de motor wordt verminderd, met als resultaat een lager brandstofverbruik.

LPG

LPG, oftewel autogas, is een mengsel van propaan en butaan en wordt gebruiks als brandstof in mengeselmotoren in auto’s, heftrucks maar ook boten. LPG BK GAS is onze leverancier van LPG (liquefied petroleum gas), dit is de leverancier voor alle autogas Shell tankstations in Nederland.

AdBlue

Ad Blue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te behandelen en ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de meest strenge emissienormen.  AdBlue is op ons tankstation verkrijgbaar aan de pomp voor vrachtwagens en personenauto’s. Daarnaast ook verkrijgbaar in 5 en 10 liter jerrycans in onze winkel.

AdBlue kan uitsluitend worden gebruikt in voertuigen die zijn uitgerust met een Selective Catalyc Reduction katalysator (SCR-katalystor). In vrachtwagens wordt deze technologie sinds 2006 toegepast, dieselauto’s met SCR zijn sinds 2014 op de markt. De meeste SCR-auto’s hebben een Euro 6-motor.

Brandstoffen